Postanite član / Become a member


1. Zašto treba da se učlanite u UDRUŽENJE?

⊖ Sakrij detalje


2. Ko može biti član UDRUŽENJA?

Svaki prosvetni radnik koji oseća potrebu da se usavršava u struci može biti individualni član udruženja. Učlanjenjem u udruženje prosvetni radnici stiču pravo da se usavršavaju i obezbeđuju bodove za produženje licence - besplatno.

Kolektivni članovi udruženja mogu biti grupe pojedinaca, ustanove i organizacije koje same nemaju tehničko-tehnološke mogućnosti za realizaciju ovakvog vida edukacije svojih korisnika.

3. Kako UPLATITI ČLANARINU?

Ukoliko ste odlučili da postanete član udruženja, molimo vas da se najpre registrujete na platformi (otvaranje korisničkog naloga je besplatno). To možete učiniti ovde.

Kada završite registraciju, potrebno je da uplatite članarinu. Uplatom članarine potvrđujete da prihvatate sve norme statuta udruženja i da ćete se istih pridržavati u periodu članstva.

Članarina je dvogodišnja i pokriva školsku 2016/17. i 2017/18. godinu.

Članarina za prosvetne radnike iznosi 7200 dinara (ukoliko se plaća u gotovom). Članarinu možete platiti i odloženo, u 24 jednake mesečne rate toko naredna 24 meseca.

Instrukcije za uplatu članarine možete pogledati dole:

UPLATITE ČLANARINU

PRIMER UPLATNICE ZA PLAĆANJE U GOTOVOM
(Obavestite organizatora o uplati slanjem mejla na adresu info@akademijazakme.edu.rs ili pošaljite fotografiju
uplatnice kao Viber, WhatsApp poruku na 060/61-31-626)
PRIMER ADMINISTRATIVNE ZABRANE
(Odštampajte u dva primerka, overite u ustanovi i pošaljite jedan primerak na adresu: Akademija za kontinuiranu medicinsku edukaciju, Resavska 84/9, 11000 Beograd)Kada registrujemo uplatu članarine ili dobijemo vašu administrativnu zabranu, u roku od najkasnije 24 sata, upisaćemo vas na sve dostupne programe za vaš obrazovni profil (zanimanje) na ovoj platformi, posle čega ćete moći da koristite sve naše usluge bez ikakvih drugih obaveza (doplata).

Ukoliko želite da budete upisani odmah, kontaktirajte nas na telefone 
korisničkog servisa.DOBRO DOŠLI!

Poslednja izmena: ponedeljak, 15. januar 2018., 16:17