ПрограмАвторДенidБрој на решениетоПоениБрој на прашања во тестотАкредитиран за
Дијабетес тип 1 кај деца и адолесцентиПроф. д-р Вера Здравковиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Упатства за дијагноза и третман на срцева слабост - Преглед на новинитеДоц. д-р Лариса Диздаревиќ Худиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Значењето на витаминот D кај автоимуните болести на тироидната жлездаАсс. д-р Милан Јовановиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Употреба на инхибитори на натриум-гликоза котранспортер 2 во третман на акутен коронарен синдромДоц. д-р Един Бегиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Функционално гастроинтестинално пореметување - Има ли место за пробиотик?Д-р Дафина Николова9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Современа дијагноза на алцхајмерова болест - Значење на различни биомаркериПроф. д-р Елка Стефанова9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Дијагноза и терапија на белодобрен тромбоемболизамАсс. д-р Маја Омчикус9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Кожни инфекции предизвикани од Herpes simplex вирусД-р Мирјана Бакиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Местото и улогата на пробиотиците во лекување на воспалителните цревни болестиД-р Емилија Николовска Трпчевска9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Леводопа во терапијата на паркинсоновата болестПроф. д-р Марина Светел9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Антибиотичка терапија кај критично болни пациенти со сепсаПроф. д-р Маја Шурбатовиќ9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
КардиомиопатииПроф. д-р Ален Џубур9.05.2022._________________330Доктори (специјалност: не е наведено)
Ukupan broj zapisa: 12
Izveštaj je kreiran za: 0.06 (sekundi)