POZDRAVNA PORUKA


Na ovoj platformi nalazi se najveća i najraznovrsnija baza programa namenjenih profesionalnom usavršavanju svih profila zdravstvenih i prosvetnih radnika.

Zdravstveni radnici naći će na ovoj platformi veliki broj onlajn-testova, stručnih sastanaka i seminara, akreditovanih kod Zdravstvenog saveta Srbije, koji se mogu koristiti za produžavanje i/ili obnavljanje licence. Programi su razvrstani po zanimanjima i vrstama programa. U podmeniju taba "PROGRAMI ZDRAVSTVO" izaberite stranicu sa programima koje želite da vidite. Više informacija o programu koji vas zanima i načinu na koji se on koristi možete dobiti klikom na naziv izabranog programa. "Pretraga programa" u podmeniju omogućiće vam da do željenih programa dođete upotrebom ključnih reči.

Ukoliko želite da koristite programe koje ste odabrali, neophodno je da otvorite svoj KORISNIČKI NALOG na ovoj platformi. Otvaranje korisničkog naloga je besplatno.

Korišćenje / pohađanje programa i dobijanje potvrde o uspešno završenom programu (testu, sastanku ili seminaru) biće vam omogućeno posle uplate kotizacije za izabrani program. Instrukcije za uplatu kotizacije naći ćete na stranici programa koji ste odabrali, u delu "UPLATITE KOTIZACIJU". Ukoliko ste član Udruženja sve programe za vaš obrazovni profil na ovoj platformi možete koristiti besplatno. Detaljnije informacije o učlanjenju nalaze se na stranici "POSTANITE ČLAN".

Potvrdu o završenom programu (rešavanju testa, pohađanju sastanka ili seminara) u PDF formatu možete preuzeti sami, odmah pošto završite propisanu proceduru i popunite evaluacioni upitnik.

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć ili informacija u vezi sa korišćenjem programa, pozovite korisnički servis koji radi svakog dana od 8:00 do 22:00. Brojeve telefona i sve druge informacije o radu korisničkog servisa dobićete klikom na tab "KONTAKT".

Želimo vam prijatan boravak na platformi!

S poštovanjem,
Prof.dr Dragoljub Đokić,
osnivač i predsednik UO AKME
Poslednja izmena: sreda, 27. april 2022, 15:59